Casa de brokeraj Swiss Capital a ocupat prima pozitie in topul intermediarilor activi la Bursa de Valori Bucuresti in luna iulie si s-a plasat pe pozitia a 19-a pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, potrivit clasamentelor intocmite de cele doua institutii.

Topul brokerilor pe piata de capital in luna iulie In luna iulie, Swiss Capital a incheiat tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 748,3 milioane lei (236,8 milioane euro). La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), casa de brokeraj a incheiat 4.492 de contracte.

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii iunie a fost ocupata de Raiffeisen Capital & Investment, cu o valoare a tranzactiilor de peste 393,76 milioane lei, urmata de ING Bank NV Amsterdam - sucursala Bucuresti, cu 371,7 milioane lei.

In primele sapte luni de tranzactionare ale anului, cea mai activa casa de brokeraj la Bursa de Valori Bucuresti a fost Swiss Capital, cu tranzactii in valoare de 2,44 miliarde lei, urmata de CA-IB Securities, cu 2,14 miliarde lei, si de Raiffeisen Capital & Investment, cu 1,82 miliarde lei. In total, pe piata titlurilor listate la Bucuresti au activat 75 de case de brokeraj.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.