Rescadentarea unui imprumut este o solutie viabila mai ales ca, de multe ori, comisioanele sint mai mici decit la refinantare.
Rescadentarea unui imprumut poate fi asezata cu succes linga mult mai cunoscuta refinantare. In primul rind pentru ca rescadentarea va poate micsora suma de rambursat chiar daca dobinda nu a scazut de la inceputul creditului. Mai precis, chiar daca dobinda a ramas constanta, in cazul in care va cresc veniturile puteti opta dupa o anumita perioada fie pentru diminuarea perioadei de creditare, fie pentru modificarea nivelului ratelor.

“UniCredit Tiriac Bank ofera clientilor variante noi de creditare pentru diverse tipuri in vederea rescadentarii creditului acordat. In acest sens, banca emite un nou grafic de rambursare, pe baza actului aditional la contractul de credit initial”, ne-au explicat reprezentantii UniCredit Tiriac. Conditiile de eligibilitate pentru a obtine o rescadentare sint practic aceleasi care trebuie respectate pentru a contracta un anume imprumut. Venitul si istoricul de plata sint cele care conteaza cel mai mult.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.