Primul proiect rezidential destinat segmentului mediu inferior al pietei se va construi in Titan.
Conarg Real Estate a anuntat trei noi proiecte rezidentiale. Primul dintre ele va fi dezvoltat in sectorul 3 al Capitalei, in zona Titan. Va avea circa 900 de unitati rezidentiale, cu o suprafata construita de 90.000 de metri patrati. Pretul estimat de dezvoltator este de 900-1.000 de euro/metru patrat construit, fara TVA. Valoarea investitiei se ridica, conform primelor estimari, la 50 de milioane de euro.

Cel de-al doilea proiect anuntat se va ridica in vecinatatea Politehnicii, in zona Semanatoarea. Cuprinde 500 de unitati locative, cu o suprafata construita de 50.000 de metri patrati. Valoarea proiectului este de 30 de milioane de euro. Cele doua proiecte vor fi lansate oficial in lunile septembrie-octombrie ale acestui an. „Proiectul din Titan se adreseaza segmentului mediu inferior, iar cel din zona Semanatoarea are ca target de cumparatori segmentul mediu superior“, a spus Valentin Visoiu, presedintele Conarg. Un alt proiect care va fi lansat in primavara anului viitor se va ridica in zona Baneasa. Terenul, cu o suprafata de 12.000 de metri patrati, urmeaza a fi achizitionat. „Probabil va fi un proiect mixt, birouri cu rezidential. Va demara la jumatatea anului viitor“, a mai spus Visoiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.