Presedintele Ford Europa, John Fleming, va prezenta astazi la Bucuresti, premierului si membrilor Comisiei de privatizare Automobile Craiova, oferta tehnica a Ford Motor Company pentru pachetul de actiuni de 72,4% detinut de stat la societate, au declarat surse guvernamentale, citate de NewsIn

Ford va prezenta astazi oferta pentru Automobile Craiova John Fleming va avea luni discutii atat cu premierul Calin Popescu Tariceanu, cat si cu membrii Comsiei de privatizare pe marginea ofertei tehnice a companiei Ford deschisa joi de Comisie, moment de la care au inceput si negocierile de privatizare.

Deschiderea ofertei tehnice, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 9 iulie, a fost amanata dupa ce Comisia de privatizare a mai solicitat companiei Ford Motor Company o serie de documente de participare, iar reprezentantii Ford si-au luat angajamentul sa le puna la dispozitie pana la sfarsitul acestei saptamani.

Ford Motor Company este singurul ofertant pentru preluarea pachetului de 72,4% detinut de stat la Automobile Craiova.

Anuntul de privatizare a pachetului de actiuni de 72,4% detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului la Automobile Craiova (Daewoo) a fost publicat pe 23 mai. Ofertele finale au putut fi depuse pana pe 5 iulie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.