Bucharest School of Management a realizat lista a 25 de lideri de succes care au absolvit programul de MBA Romano-Canadian, in cei 14 ani de existenta.
Anuarul „25 Lideri in Afaceri“, prima publicatie de acest fel editata de Bucharest School of Management (BSM), parte a ASE Bucuresti, prezinta povestile celor mai de seama absolventi ai MBA-ului Romano-Canadian, dintre cei 700 care au absolvit programul pina acum. „Totul a pornit din dorinta de a aduce in prim-plan parcursul profesional din 2006 a 25 de absolventi... Anuarul '25 Lideri in Afaceri>> ne ofera spre lectura o serie de povesti savuroase despre reusita si drumul spre succes. Veti afla de unde au pornit cei 25 de oameni, lideri in afaceri, de unde au avut energie sa mearga mai departe si cum se vede viata de pe primele locuri“, spune Adriana Dutescu, director al BSM.

Printre oamenii de succes prezentati in anuarul BSM se numara nume precum Daniel Apostol, re-dactor-sef la The Money Channel, care a absolvit programul Romano-Canadian in 2006, Bogdan Campianu, Head of Equity Markets la Raiffeisen Capital&Investment, promotia 1999, sau veteranul listei, Daniel Enescu, directorul general al Daedalus, care a absolvit MBA-ul in 1995, la un an de la deschidere. Printre liderii de succes prezentanti in anuar se numara si o absolventa care este angajata la o companie multinationala peste hotare. Loredana Butnaru este Marketing and Sales Manager la Gorenje, Marea Britanie, si lucreaza in Londra din 2006, anul absolvirii MBA-ului Romano-Canadian.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.