Business 7 Iulie 2007 00:03
Printre informatiile care se vor putea obtine sint ce companii furnizoare exista, cit costa serviciile fiecaruia si cum se poate face transferul de la un furnizor la altul.
Consumatorii romani de energie vor putea consulta, cel mai probabil din decembrie, un document unic, care le va oferi toate informatiile necesare privind drepturile lor in conditiile liberalizarii pietei, a anuntat Donato Chiarini, reprezentantul Comisiei Europene in Romania.

Documentul, denumit Carta Consumatorilor de energie, va informa despre "cum se face plata curentului si a gazului, cum se poate face transferul de la un furnizor la altul, de unde se poate obtine consultanta de specialitate si unde se poate plinge consumatorul roman daca constata incalcari ale drepturilor sale precum si multe altele", a precizat oficialul CE. Informatiile cuprinse in Carta vor putea fi vizualizate pe Internet, iar popularizarea acesteia se va face, mai mult ca sigur, "din gura-n gura", isi exprima convingerea Chiarini.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.