Business 7 Iulie 2007 23:52
Mittal Steel Iasi a imprumutat 20 milioane de dolari de la compania World Data Steel BV Olanda, membra a grupului Mittal Steel Holding.

Mittal Steel Iasi imprumuta 20 mil. dolari de la o firma din grup Cotractul de imprumut a fost incheiat in data de 26 iunie. Mittal Steel Iasi va plati o dobanda egala cu rata interbancara la trei luni (LIBOR) la care se adauga 0,75%. Pentru acest imprumut cu au fost constituite garantii, precizeaza comunicatul companiei.

Compania olandeza, World Data Steel a acordat un imprumut si companiei Mittal Steel Roman, in valoare de 13,10 milioane dolari, cu aceeasi dobanda.

Mittal Steel Iasi a obtinut in primul trimestru o cifra de afaceri de 50,69 milioane lei si a inregistrat o pierdere de 1,9 milioane lei.

Mittal Steel Iasi este specializata in productia de tevi din otel. Capitalul social al Mittal Steel Iasi este de 32,23 milioane de lei, divizat in 12,89 milioane de actiuni, cu o valoare nominal de 2,50 lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.