Business 6 Iulie 2007 16:31
Instalatiile functionale de pe platforma Tractorul Brasov au fost cumparate astazi de catre o firma din Bucuresti. Flavus Investitii SRL Bucuresti va trebui sa plateasca pentru uzina brasoveana circa 80 de milioane de euro.

Lichidatorul desemnat de AVAS, Casa de Insolventa Transilvania SPRL Cluj-Napoca, a organizat astazi licitatia pentru vanzarea activului functional, in cadrul procedurii de lichidare voluntara.

Alaturi de castigator, la licitatie a mai acceptat pretul de pornire un singur investitor, Block Buster SRL in asociere cu Build Corp SRL.
Comisia de licitatie a primise initial sapte oferte pentru activul functional al Tractorul Brasov.

Uzina Tractorul si-a incetat activitatea, in urma cu trei luni, dupa ce Adunarea Generala a Actionarilor a decis lichidarea voluntara si disponibilizarea personalului de 2.000 de angajati. Actionarii Tractorul Brasov sunt AVAS (80,18%), SIF Transilvania (17,15%) si alti actionari (2,67%).


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.