Cel mai mare castig, de peste 3,3 milioane euro, a fost declarat de un investitor din sectorul 1 al Capitalei
Aproape 4.400 de investitori bucuresteni au obtinut anul trecut venituri de aproximativ 39 milioane euro din tranzactiile incheiate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Chiar daca sumele declarate par mari la prima vedere, analistii sunt de parere ca nu acestea reprezinta varful, sumele semnificative urmand sa fie raportate la Fisc in perioada urmatoare.

Un singur investitor la Bursa a realizat, anul trecut, venituri totale de peste 3,3 milioane de euro. Potrivit datelor centralizate si furnizate pentru "Adevarul" de catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) a Municipiului Bucuresti, cele mai mari venituri obtinute in Bucuresti din tranzactiile efectuate pe piata de capital au fost realizate de catre o persoana din sectorul 1 al Capitalei. Acesteia i se alatura alti 4.383 de investitori care au obtinut, cumulat, 35,6 milioane euro din tranzactiile bursiere. "Daca ar fi sa ne raportam la Bursa de Valori Bucuresti, suma (n.r. - 38,9 milioane euro, reprezentand veniturile brute declarate) s-ar putea sa para mica. O comparatie am putea face insa abia la sfarsitul anului", a declarat pentru "Adevarul", Cristian Nicolae Stoina, director executiv al DGFP Bucuresti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.