Cea mai mare companie din Romania a lansat unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din tara. Sediul se va ridica pe un teren ecologizat de la Straulesti.
Sub acelasi acoperis, Petrom va aduna toti angajatii companiei din cele sase sedii din Bucuresti. Compania petroliera va construi un adevarat orasel, in nordul Bucurestiului, la Straulesti, pentru cei 2.500 de angajati. Pe o suprafata construita de 100.000 metri patrati (din totalul de 20 de hectare cat are terenul Petrom de la Straulesti), se va ridica un complex de cladiri care va costa 130 milioane euro.


Petrom City va fi format din cinci cladiri, din care trei cladiri administrative, un centru de date, o centrala pentru producerea de energie electrica si un garaj cu circa 1.000 de locuri de parcare. Oraselul Petrom va mai avea cafenele, centru medical, magazine Viva, cantina, gradini interioare si exterioare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.