Compania belgiana de dezvoltare imobiliara Liebrecht & wooD a lansat ieri proiectul West Park, care se va construi in apropierea Capitalei, la kilometrul 13 al autostrazii Bucuresti-Pitesti. Investitia se ridica la 120 de milioane de euro. Parcul va avea o suprafata totala de 250.000 mp, din care peste 90.000 mp vor fi ocupati de spatii comerciale.

West Park va gazdui primul centru de tip outlet din tara, Fashion House Outlet Centre, cu o suprafata de 28.000 de metri patrati, care va cuprinde magazinele de prezentare a peste 120 de branduri internationale si locale de imbracaminte si incaltaminte.

Centrele comerciale de tip outlet sunt galerii de magazine care vand marci celebre la preturi reduse cu 30-70%, pe intreaga durata a anului. Preturile foarte mici se datoreaza faptului ca produsele provin din surplusul de productie din fabrici sau din colectiile sezonului precedent neepuizate in urma lichidarilor de stocuri.

"Din acest centru, diferit de un centru comercial obisnuit, se pot achizitiona marci faimoase la preturi accesibile. Fashion House Outlet Centre se adreseaza si acelor categorii de cumparatori care nu si-ar fi permis altfel achizitionarea acestor marfuri", a declarat Brendon O’Reilley, partener in cadrul companiei britanice GVA Grimley Outlet Services, care va asigura managementul operational al Fashion House Outlet Centre.

"In afara proiectului din Bucuresti, compania noastra implementeaza si proiectele altor trei outlet-uri, situate in Praga, Budapesta si Sofia. In acest sens, suntem familiarizati cu interesul in crestere pe piata Europei Centrale si de Est pentru astfel de centre outlet. Dintre toate zonele spre care ne-am indreptat atentia, piata romaneasca a manifestat o cerere naturala pentru produse de marca la preturi accesibile", a adaugat O’Reilley.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.