Firma Prospectiuni, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, va efectua lucrari de prospectiuni pentru Petrom, in baza unui contract cu o valoare de 29,6 milioane de euro, a anuntat vineri compania de studii si lucrari geologice.

Contractul a fost cistigat in urma unei licitatii organizate de Petrom-OMV, potrivit unui comunicat al firmei Prospectiuni transmis pietei Rasdaq.

Firma urmeaza sa presteze, pina la finele anului, lucrari de specialitate pe o suprafata de 1.210,5 kilometri, in zonele de est, vest si in centrul tarii.

Prospectiuni a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 206,4 milioane de lei, in crestere cu 48,3%. Profitul net al firmei a crescut de peste cinci ori, la 39,8 milioane de lei. In primul trimestru din 2007, Prospectiuni a inregistrat afaceri de 29,3 milioane de lei si un profit de 4,3 milioane de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.