Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat, joi, regulamentele de functionare a pietei contractelor la termen si tranzactionarea instrumentelor derivate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a declarat, citat de NewsIn, Paul Miclaus, vicepresedintese al CNVM.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat tranzactionarea derivativelor dupa ce BVB a transmis arbitrului pietei formele finale ale reglementarilor, a declarat pentru NewsIn, Paul Miclaus, vicepresedintete al CNVM.

In cadrul adunarii generale anuale a BVB, din luna mai, s-au aprobat regulamentele de functionare ale unei piete la termen la BVB, cuprinse in Cartea II a Codului Bursier. Ulterior, au fost trimise la CNVM pentru aprobare.

"Comisia a cerut Bursei de Valori Bucuresti sa faca anumite modificari, iar formele finale au fost depuse vinerea trecuta si luni, pentru Casa romana de Compensare si reglementarile pentru piata", a mai spus Miclaus.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.