Ministerul Transporturilor a cerut guvernului o suplimentare de buget de 450 de milioane lei pentru CFR Calatori, dupa ce Electrica a pus sechestru pe statii de cale ferata, birouri, cladiri si anunta ca va sista si furnizarea energiei electrice pentru trenuri.

Filialele Electrica au pus sechestru asiguratoriu pe o parte a patrimoniului privat al CNCF "CFR"-SA, precum: statii de cale ferata, sedii de regionale, birouri, cladiri anexe, mijloace de transport in caz de interventie. Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Electrica are intentia de a sista furnizarea energiei electrice pentru tractiunea trenurilor, iar intreruperea alimentarii cu energie electrica va avea efecte directe si imediate asupra intreruperii circulatiei atat a trenurilor de calatori, cat si a celor de marfa. Pentru a rezolva problema, Ministerul Transporturilor a cerut o suplimentare de la buget in contul CFR Calatori cu 450 milioane lei, pentru anul 2007.

Electrica a anuntat ca masura nu va pune in pericol siguranta calatorilor

Electrica a anuntat ca masura nu va pune in ...
Potrivit directorului general al Electrica, Corneliu Stan, compania are in vedere mai multe masuri pentru recuperarea creantelor, dar acesta este de parere ca niciuna dintre ele nu va afecta siguranta calatorilor. "Electrica va sista furnizarea energiei electrice doar acolo unde aceasta stare nu va pune in pericol siguranta calatorilor. in acelasi timp, vom folosi toate prevederile legale pentru a ne recupera banii ", a precizat Stan, citat de NewsIn.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.