Din fata calculatorului se pot cumpara titluri la patru fonduri mutuale.
Pe piata fondurilor mutuale s-au lansat mai nou investitiile online. In prezent, acest lucru se poate face la Certinvest, o societate de administrare a patru fonduri de investitii din Romania. Astfel, din orice colt al lumii, orice cetatean poate cumpara unitati de fond din Romania.

Primul pas pentru a avea acces la "Contul meu" (www.certinvest.ro/certinvest /contulmeu) este inregistrarea. In acest sens, clientul va trebui sa completeze cimpurile prezentate in formularul online cu datele sale. In finalul formularului online, clientul va trebui sa declare cel putin un cont bancar. Odata inregistrarea efectuata, modul de operatiuni online va ofera informatii despre fondurile in care urmeaza sa investiti. Dupa ce veti primi numele de utilizator si parola, veti putea afla cresterea fondului pe ultimele 12 luni sau valoarea la zi a unitatii de fond.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.