Principiul "primul venit, primul servit" de accesare a banilor de la stat pentru micile afaceri va fi inlocuit cu criterii stricte.
Dupa ce mii de intreprinzatori din toata tara s-au imbulzit, la inceputul lunii aprilie, sa obtina bani de la stat pentru afacerea lor, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, isi propune sa schimbe radical regulile jocului. In cel mult doua saptamani, ministrul va anunta un set de criterii care vor trebui indeplinite de cei care doresc sa acceseze fondurile.

La eficienta procesului va contribui si faptul ca proiectele vor putea fi depuse in format electronic pe site-ul www.mimmc.ro, dupa cum spune Silaghi. Pe 10 aprilie, cand s-a dat startul la depunerea dosarelor pentru 34,4 milioane de lei proveniti din bugetul de stat prin programul 2% din PIB pentru IMM-uri, selectia se facea dupa principiul "primul venit, primul servit".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.