Agentiile romanesti de publicitate McCann Erickson, Graffiti BBDO si TBWA Merlin au cistigat doua trofee de aur si doua de argint la New York Festivals 2007.
Cistigatorii competitiei vor fi anuntati in cadrul unei festivitati de premiere ce va avea loc pe 14 iunie, asa ca majoritatea publicitarilor nu si-au anuntat in mod oficial laurii. Printre finalistii concursului s-au numarat, de asemenea, agentiile romanesti GAVScholz&Friends si Cohn & Jansen Ashley & Holmes. Reprezentantii acestora au declarat pentru Iqads ca nu stiu inca daca au primit sau nu vreun premiu, si ca asteapta Gala de premiere de pe 14 iunie.

Potrivit unor surse, McCann Erickson a obtinut Gold World Medal pentru Maggi in sectiunea Design, Print & Outdoor si Silver World Medal in sectiunea Radio, pentru acelasi client, iar TBWA Merlin a cistigat Silver World Medal cu lucrarea pentru PS2.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.