Terenurile din apropierea Capitalei se vor scumpi in lunile urmatoare. Presiune mai mare va fi pe parcelele mici sau pe cele aflate in zone incluse in proiecte de dezvoltare.
Preturile terenurilor din apropierea Bucurestiului nu vor creste in ritmul inregistrat in ultimul an. Specialistii mizeaza pe o scumpire cu pina la 10% pina la sfirsitul acestui an. Procentul de crestere a preturilor va diferi in functie de proiectele de dezvoltare a zonei in care se afla. Pentru unele terenuri se asteapta chiar si o stagnare a preturilor. Asta cu toate ca cererea a crescut, in conditiile in care apartamentele la blocuri s-au scumpit. Cel mai ieftin este tot in sud.

Preturile in acest an nu au crescut in ritmul atins anul trecut. Cei care vizeaza achizitionarea unei parcele pentru a o revinde ulterior cu un pret mai bun ar trebui sa ia in calcul proiectele anuntate pentru zona in care intentioneaza sa investeasca. "Preturile au crescut de la inceputul anului cu 5%, pina la 10%. Consider ca nu vor mai fi cresteri mari. Preturile vor creste doar daca zona respectiva beneficiaza de investitii in drumuri sau pentru care se anunta un ansamblu rezidential important. Pentru acest an, cred ca mai sint posibile cresteri ale preturilor cu cel mult 10%. Pot fi si exceptii pentru terenurile plasate in zone foarte bune", spune Calin Clinciu, director de comunicare la compania Euroest.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.