Metroul va fi transferat in subordinea Primariei Bucuresti in mai multe etape, urmand ca in perioada urmatoare sa fie facute investitii pentru tronsoanele 1 Mai-Laromet si Univeristate-Drumul Taberei, a declarat, citat de NewsIn, ministrul transporturilor, Ludovic Orban. "Voi discuta cu reprezentantii Primariei, cel mai probabil dupa referendum, pentru a stabili calendarul lucrarilor", a explicat Orban.
Acesta a precizat ca are in vedere transferarea Metrorex-ului in subrodinea Primariei Capitalei, proces ce se va face in mai multe etape. De asemenea, ministrul a anuntat ca se vor continua investitiile pentru constructia tronsoanelor 1 Mai-Laromet si Universitate-Drumul Taberei.

La inceputul lunii aprilie, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, declara ca Primaria Municipiului Bucuresti intentioneaza sa preia Metrorex de la Ministerul Transporturilor pana in luna septembrie si sa-l transforme in principalul mijloc de transport din Capitala.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.