Dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale au inceput sa ofere facilitati pentru a vinde mai repede apartamentele noi.

Ofertele speciale incep sa curga dinspre dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale, chiar daca cererea de locuinte este mare. Acestia apeleaza la diverse strategii de marketing pentru a vinde cit mai repede apartamentele din viitoarele blocuri. Recent s-a lansat si un showroom pentru ca potentialii clienti sa vada viitoarele apartamente. Vinarea unor astfel de oferte poate aduce economii substantiale celor care opteaza pentru astfel de locuinte.

Discountul se practica de ceva timp. Aproape toate ofertele includ un discount pentru cumpararea unui apartament inainte de finalizarea proiectului. Astfel, specialistii spun ca, in functie de dezvoltator, acest discount poate ajunge la 20-25%, in functie de momentul in care se achizitioneaza locuinta respectiva. Si oferta de credite s-a diversificat. "Developerii incearca sa ofere cit mai multe facilitati privind modalitatea achizitiei, precum plata unui avans de 25% la antecontract, iar restul de 75% la predare, sau parteneriate cu banci si institutii financiare care ofera termeni cit mai atractivi la obtinerea unui credit ipotecar", spune Claudia Dascalescu, Senior Consultant la DTZ Echinox.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.