Companiile israeliene Tagor Capital si Patron Capital vor investi peste un miliard de sekeli (182,4 milioane euro) in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si comerciale in Romania, potrivit unei intelegeri de colaborare de patru ani, scrie ziarul israelian Globes

Proiectele romanesti vor fi administrate prin intermediul Korbein Corporation BV, companie inregistrata in Olanda, care a fost achizitionata de filialele celor doua companii: Tagor Eastern Europe, care detine 25% din Korbein si Patron Pipera Realty Sarl, care detine 75%.

Trei sferturi din capitalul societatii este detinut de Patron Capital, restul de Tagor. Firma de capital privat va atrage investitii de peste un miliard de sekeli (182,4 milioane euro), mai scrie publicatia economica israeliana Globes Online.

Tagor si Patron Capital au decis ca Tagor va beneficia de jumatate din profitul Korbein, dupa recuperarea investitiei si va putea sa impuna companiei Korbein anumite obiective financiare, potrivit publicatiei israeliene.

Tagor va alege, va examina si va cumpara terenurile, insa va administra si proiectele, sarcina pentru care va primi un comision trimestrial, potrivit informatiilor citate de NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.