Grupul Renault ar putea lansa, la finalul anului viitor, o varianta hatchback cu volan pe dreapta a modelului Logan, care ar urma sa fie comercializat sub sigla Dacia prin 200 de dealeri Renault din Regatul Unit.

Dacia Logan ar putea intra anul viitor pe piata britanica Compania nu a decis inca toate detaliile privind lansarea pe piata britanica a unei versiuni hatchback a modelului Logan si lucreaza la strategia de marketing si la pret, potrivit revistei britanice Autocar, citate de NewsIn.

Directorul Renault Marea Britanie, Roland Bouchara, a declarat ca modelul Logan va fi comercializat prin cei 200 de dealeri Renault care nu vor fi obligati sa faca showroom-uri speciale pentru masinile Dacia, insa vor fi incurajati sa aiba o zona speciala dedicata Logan.

"Sunt convins ca masina va avea succes aici. (...) Noul look este foarte atragator si chiar daca nu ridica masina mai sus in gama, o face sa para mai moderna si mai practica. Sunt sigur ca britanicilor le va placea", a mai spus Bouchara.

Denumirea de hatchback provine din cuvintele engleze "hatch" - trapa - si "back" - spate si defineste un automobil de dimensiuni mai mici la care usa din spate este aproape verticala, iar spatiul de incarcare este mai redus decat la un break si nu are de cele mai multe ori geamuri laterale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.