Uzina Rulmentul Brasov si-a inchis portile pentru ca nu mai are cine sa munceasca in fabrica, dupa ce, in urma cu o saptamana, si Tractorul UTB S.A. a pus lacat tuturor intrarilor pe platforma pentru acelasi motiv

Angajatii Agentiei Judetene pentru Oficiul Fortei de Munca (AJOFM) Brasov nu au avut luni zi libera, ca restul functionarilor publici, ci au intocmit 1.850 de dosare pentru trimiterea in somaj si venituri compensatorii pentru ultimii muncitori de la Rulmentul, a precizat pentru NewsIn, directorul executiv adjunct al AJOFM Brasov, Daniela Moise.

Practic, in uzina, au mai ramas circa 240 de persoane, care fac parte din conducerea executiva a Rulmentului, precum si paznicii si portarii platformei industriale. Acestia din urma vor pleca de la Rulmentul Brasov pe 7 mai, odata cu ultimii angajati ai uzinei Tractorul.

Liderul sindical de la Rulmentul, Gabriel Dachim, a declarat pentru NewsIn ca "lichidarea uzinei se va face pe 15 mai, la data stabilita, chiar daca unii actionari minoritari au atacat si amanat decizia de lichidare in instanta".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.