Topul celor mai importanti intermediari din luna aprilie este dominat de casa de brokeraj Swiss Capital, CA IB Securities si BT Securities.

KBC, pe primul loc in topul brokerilor Casa de brokeraj Swiss Capital a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna aprilie la Bursa de Valori Bucuresti si pozitia a 20-cea pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, conform clasamentelor intocmite de cele doua institutii.

Swiss Capital a incheiat tranzactii cu actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 193,77 milioane lei. La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu, casa de brojeraj Swiss Capital a incheiat in aprilie doar 10.180 de contracte

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii aprilie a fost CA IB Securities cu o valoare a tranazctiilor de peste 174,35 milioane lei, urmata de BT Securities cu 140,52 milioane lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.