Motorola si Oakley au lansat prima gama premium de ochelari de soare dotati cu tehnologie Bluetooth incorporata, prin care utilizatorii vor beneficia de confort maxim si conectare continua.

Denumit RAZRWire, acest produs inovator il elibereaza pe utilizator de firele incomode si permite preluarea rapida a convorbirilor, prin simpla atingere a unei taste. RAZRWire imbina perfect calitatile deosebite ale ochelarilor Oakley cu tehnologia inovatoare Bluetooth de la Motorola.

Disponibil in trei culori diferite de rame, modelul RAZRWire are un design modern si foarte comod. Frumos si usor de folosit, produsul a fost creat tocmai pentru a raspunde nevoilor consumatorilor foarte activi, care cauta mobilitate fara limite in comunicare. Pentru ciclisti, skateri, alpinisti, jucatori de golf - si orice fel de sportivi in general - acest accesoriu inovator incurajeaza conectarea hands-free pentru mobilitate maxima.

Dintre caracteristicile care fac din RAZRWire un produs unic, mentionam rama Oakley, usoara si confortabila, fabricata din O-Luminium (un aliaj de 40 de ori mai usor decat titaniul). RAZRWire are si XYZ Optics, o inovatie care asigura claritate perfecta din toate unghiurile. De asemenea, utilizatorii dispun de protectie la socuri si filtru UV 100%, toate la nivelul performantelor Oakley. Se estimeaza ca RAZRWire va deveni disponibil pe piata incepand cu jumatatea anului 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.