Compania romaneasca s-a afiliat la cea mai mare alianta mondiala a bancilor de investitii independente. In 2006, M&A International a incheiat 290 de tranzactii, dintre care 88 cross-border, in valoare de 17,5 miliarde de dolari.

Capital Partners aduce M&A International in Romania Capital Partners, prima banca de investitii 'full service' din Romania, a devenit noul partenerul exclusiv al M&A International in Romania si totodata al 37- lea membru al aliantei, tara noastra ajungand astfel pe harta celei mai mari aliante mondiale de fuziuni si achizitii.

"Avand in vedere calibrul profesional al conducatorilor si al tuturor membrilor aliantei, cred ca este o mare realizare pentru noi asocierea cu asemenea nume si sunt foarte fericit ca toate eforturile noastre au fost rasplatite cu un vot unanim de acceptare in alianta", a declarat pentru Wall-Street Doru Lionachescu, managing partner al Capital Partners.

In opinia lui Doru Lionachescu, aceasta afiliere va proiecta compania Capital Partners intr-o alta liga profesionala deoarece va avea de astazi capacitatea de a oferi clientilor o retea de distributie in 37 de tari, alaturi de unele dintre cele mai mari case de M&A din lume ca Angermann, Cavendish, Smith&Williamson sau Boston CF. Casa de investitii Capital Partners, o companie fondata la inceputul anului trecut de trei fosti bancheri, Doru Lionachescu, Andrei Diaconescu si Victor Capitanu, a incheiat anul 2006 cu tranzactii de peste 150 milioane de euro

"Afilierea noastra la M&A International nu va produce efecte materiale imediate, fiind un angajament pe termen lung dar, chiar pana la confirmarea afilierii, volumul nostru de mandate de fuziuni si achizitii anul acesta este dublu fata de anul trecut, chiar daca au trecut doar trei luni din 2007", ne-a declarat Lionachescu.

Insa cum a reusit Capital Partners, o casa de investitii infiintata in urma cu un an si patru luni, sa fie admisa in cea mai mare alianta mondiala a bancilor de investitii independente si, care au fost criteriile de baza luate in considerare de oficialii M&A International?


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.