SIF Transilvania a fost cea mai profitabila dintre societatile de investitii financiare in primul trimestru din 2007, cu un castig de 33,3 milioane de lei (9,98 milioane de euro), urmata de SIF Oltenia, care a realizat un profit net de 30,5 milioane de lei (9,14 milioane de euro), cu circa 29% mai redus fata de nivelul inregistrat la sfarsitul lui februarie.

Topul celor mai profitabile SIF-uri in Q1 Practic, fata de aceeasi perioada a anului trecut, profitul SIF Transilvania a crescut de 200 de ori in primele trei luni ale acestui an.

SIF Moldova, care a realizat un profit aproape dublu in acest an, de 7,22 milioane de lei, urmeaza in topul celor mai profitabile societati de investitii. Castigul SIF Moldova a crescut fata de nivelul inregistrat la finele lunii februarie: 1,38 milioane de lei.

Profitul SIF Muntenia a scazut de peste 6 ori, pana la 7,84 milioane de lei, iar castigul realizat de SIF Oltenia a fost De asemenea, SIF Banat-Crisana a raportat un profit net de 5,43 milioane de lei, in coborare cu 17,4%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.