Groupe Societe Generale va cofinanta creditele acordate in cadrul programului Start 2007, care are drept scop dezvoltarea abilitatilor de afaceri in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare.
Programul are in vedere dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale bazate pe cunoasterea si gestionarea optima a resurselor, in vederea adaptarii la rigorile determinate de globalizarea pietelor si integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Start 2007 sprijina si dezvoltarea firmelor nou - infiintate (start-up-uri), prin facilitarea accesului acestora la finantare.

Programul Start 2007 are doua etape. in prima etapa se finanteaza cursuri de pregatire destinate beneficiarilor eligibili in domenii de interes pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale, in scopul dobandirii cunostintelor necesare inceperii si dezvoltarii unei afaceri, iar in a doua faza se acorda sprijin financiar, prin alocatie financiara nerambursabila si prin credite acordate de banca selectata, pentru finantarea celor mai bune planuri de afaceri elaborate de beneficiarii cursurilor de pregatire pentru afaceri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.