Analistii imobiliari de pe piata bucuresteana sustin ca preturile terenurilor intravilane din sud-estul Capitalei este de doua pana la cinci ori mai mici decat in zona nordica, ceea ce constituie motorul dezvoltarii imobiliare din sud-estul Bucurestiului.
Un teren intravilan se vinde in partea de sud-est intre 30 euro/mp pe Soseaua Oltenitei si 80 de euro/mp in zona Popesti Leordeni, in vreme ce in nordul Bucurestiului pretul ajunge si la 600 euro/mp (Otopeni - 300 euro/mp, Pipera - 600 euro/mp). In opinia analistilor, achizitionarea terenurilor rezidentiale in zona de sud-est a Capitalei reprezinta in acest moment cea mai buna investitie pe termen scurt si mediu si poate aduce profit consistent potentialilor investitori care vor construi locuinte.

Conform consultantilor companiei Euroest, tranzactiile cu terenuri in sud-estul Capitalei este o afacere profitabila datorita preturilor scazute, comparativ cu celelalte zone, fapt ce va duce implicit la dezvoltarea zonei si la constructia de cartiere rezidentiale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.