Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor functiona, cel putin inca 60 de zile, in forma administrativa actuala, cu sapte secretari de stat, a declarat ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian.
Ministrul Vosganian a anuntat de asemenea ca, miercuri, va prezenta in guvern o ordonanta privind organizarea noii structuri rezultate prin comasarea Ministerului Economiei cu cel al Finantelor Publice.

Ministrul economiei Varujan Vosganian a anuntat pentru marti o conferinta de presa in care sa-si prezinte portofoliul dar si noua echipa de conducere a Ministerului Economiei si Finantelor. La Ministerul Economiei, Varujan Vosganian trebuie sa gaseasca inlocuitor pentru postul de secretar de stat responsabil cu resursele minerale si complexele energetice, democratul Cosmin Popescu. Este singurul post din organigrama fostului Minister al Economiei si Comertului vacantat o data cu iesirea de la guvernare a Partidului Democrat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.