Varujan Vosganian: Taxele si impozitele vor ramane neschimbate Codul fiscal si Codul de procedura fiscala vor fi modificate, in acest an, numai in scopul de a combate evaziunea fiscala, in schimb sistemul de taxe si impozite va ramane acelasi, a declarat, citat de NewsIn, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian.
Noul ministru al finantelor si economiei a intarit spusele fostului ministru, Sebastian Vladescu, alaturi de care a sustinut marti o conferinta de presa, referitoare la mentinerea sistemului de impozite si taxe. Vladescu a mai precizat ca a dat asigurari, inca de la inceputul instalarii sale in functie, ca va contribui la stabilitatea mediului de afaceri din punct de vedere fiscal si si-a exprimat speranta ca nici actualul ministru de finante nu va aduce modificari pe durata mandatului sau.

Codul fiscal si de procedura fiscala urmeaza sa fie, totusi, modificate in acest an in vederea combaterii evaziunii fiscale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.