Directorul-general al Adevarul Holding, Razvan Corneteanu a declarat vineri, pentru NewsIn, ca va inchide publicatia "Adevarul Satiricon" in data de 21 aprilie. "Eventual, vom face cateva pagini de umor sambata, dar suplimentul ‘Adevarul Satiricon’ il vom inchide", a spus directorul-general. Razvan Corneteanu a mai explicat ca va inchide publicatia pentru ca nu este rentabila.

Mircea Dinescu, actionar al grupului Satiricon, a declarat vineri, pentru NewsIn, ca nu este adevarat ca suplimentul va fi inchis. "Revista nu ii apartine lui Corneteanu. Jumatate din actiuni sunt ale mele si jumatate ale lui Dinu Patriciu. A fost o chestie pasagera povestea cu suplimentul la Adevarul", a explicat Mircea Dinescu. El a mai spus ca suplimentul va continua sa apara independent de cotidianul "Adevarul", sub numele de "Satiricon". "Va fi o revista saptamanala de satira politica, la care vor scrie cei din redactia Plai cu boi", a mai spus Dinescu. Directorul-general al Adevarul Holding, Razvan Corneteanu, contactat din nou de NewsIn, a declarat ca Mircea Dinescu nu poate decide ce se intampla la cotidianul pe care-l conduce.

"Dinescu vorbeste ca sa faca circ. Nu decide el ce se intampla la ‘Adevarul’. Probabil ca o sa faca ceva sub una dintre firmele lui Patriciu, dar ‘Adevarul Satiricon’ se va inchide", a declarat, pentru NewsIn, Razvan Corneteanu. "Adevarul Satiricon" este un supliment saptamanal al cotidianului "Adevarul", alaturi de care este distribuit gratuit, in fiecare sambata. Publicatia "Adevarul" este editata de compania Adevarul Holding, din care face parte grupul de presa Satiricon (editorul publicatiilor "Dilema veche", "Dilemateca" si "Aspirina").