O firma spaniola va investi intr-un parc industrial din localitatea Prejmer.
Dezvoltatorul spaniol Graell&Llonch va investi 350 de milioane de euro pentru constructia unui parc industrial in localitatea Prejmer, din judetul Brasov, a declarat directorul companiei imobiliare Eurohouse, Oana Taraze. "La ora actuala ne aflam in etapa a doua de executie a proiectului, in care construirea zonei unu a poligonului este in grad de finalizare de 70%", a precizat managerul de proiect al companiei imobiliare Eurohouse, Alexander Steinheur.

Pretul de vinzare al terenului este de 65 de euro pe metru patrat, incluzind toate utilitatile, in timp ce ridicarea constructiei in sine va adauga inca 360 de euro pentru fiecare metru patrat. "Companiile au posibilitatea sa achizitioneze un lot de teren de dimensiuni variabile, concomitent cu semnarea unui contract de construire cu demararea in termen de maximum doi ani", a mentionat Oana Taraze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.