Junior Achievement Romania si Junior Achievement -Young Entreprise Europe au organizat in colaborare cu SIVECO, la Bucuresti, "2007 European Trade Fair ". La eveniment au participat peste 500 de elevi si studenti insotiti de cadre didactice din 30 de tari europene. Radu Jugureanu, AeL eContent Project Manager in cadrul SIVECO Romania, a subliniat importanta complementaritatii software-ului educational in construirea societatii informationale.

Celor prezenti le-a fost prezentat programul national de informatizare a invatamantului preuniversitar (SEI) si solutia de eLearning AeL cu ajutorul careia, pe de o parte, profesorii ii stimuleaza pe elevi sa experimenteze ceea ce invata si sa aplice in practica cunostintele dobandite si, pe de alta parte, mult mai important, le ofera elevilor posibilitatea de a invata. Colaborarea dintre SIVECO si Junior Achievement se bazeaza pe sustinerea proiectelor de dezvoltare a potentialului tinerilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.