In perioada 2-3 aprilie 2007 se va desfasura la Bucuresti cea de-a treia editie a evenimentului international Romanian Oil & Congress, eveniment organizat de U.S.I. Romania si gazduit de hotelul "JW Marriott"
La eveniment vor participa personalitati din domeniu, oficialitati, reprezentanti ai ONG, analisti financiari, precum si presedinti de companii. Congresul de petrol si gaze, aflat inca de la prima sa editie sub patronajul oficial al Ministerului Economiei si Comertului, a raspuns in fiecare an "provocarilor schimbarii". Perioadele marcate de privatizari importante in domeniu, schimbarile politice, precum si recentul statut de membru al UE sunt provocari majore care au impus necesitatea organizarii acestui eveniment. In cadrul congresului vor fi discutate subiecte precum: gradul de adaptare al Romaniei la legislatia europeana, prognoze ale dezvoltarii industriei petroliere romanesti, politica de preturi si tarife la petrol si gaze si alte teme de interes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.