Noul model de smartphone Nokia 7710, prezentat oficial in cadrul congresului 3 GSM World in luna februarie a acestui an la Cannes, poate fi deja achizitionat in Romania, din magazinele Flamingo.

Produsul are un design inovator, cu un ecran lat (640x320 pixeli), de tip touch screen, si suporta 65.000 de culori. Include, de asemenea, un browser Internet cu posibilitati complete de navigare, un player integrat cu sunet stereo, un set extins de functii video, precum inregistrare si vizionare de continut video (inregistrat sau in timp real), o camera foto (1152x864 pixeli) cu zoom digital 2x si radio FM cu client de radio cu afisaj. Memoria interna cu o capacitate de 90 MB, plus un card 128 MB MMC (inclus in pachetul de accesorii), poate stoca pana la 800 de poze, dar suporta pana la 1 GB MMC. In plus, va include cateva aplicatii si servicii media mobile, preinstalate pe cardul multimedia de 128 MB.

Nokia 7710 functioneaza pe baza sistemului de operare Symbian, optiunile de conectare incluzand un conector Pop-Port(TM), cu USB, si tehnologia fara fir Bluetooth, pentru transfer rapid de date si sincronizarea cu PC-uri. Printre alte specificatii amintim: triband, EDGE, aplicatii Office, reportofon.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.