Apartamente de lux cu doua sau trei dormitoare sunt cele mai cautate, iar clientii predominanti sunt strainii sositi in Bucuresti care sunt angajati in companii multinationale si dispun de venituri mari, a declarat directorul de marketing al companiei ESOP, Andreea Andrei.
Potrivit unui studiu ESOP, Bucurestiul continua sa ramana una dintre cele mai scumpe capitale europene in ceea ce priveste chiriile spatiilor rezidentiale, informeaza NewsIn. In opinia analistilor, apartamentele cu doua sau trei dormitoare au cea mai mare stabilitate in ceea ce priveste nivelul chiriei. Pe segmentul rezidential preturile sunt stabilite in functie de locatia acestora, numarul de camere si gradul de confort oferit, in care sunt incluse finisajele si alte facilitati aditionale.

Un apartament cu doua camere (un dormitor) se inchiriaza cu 1.500-1800 euro pe luna, in timp ce apartamentele cu trei camere (doua dormitoare) necesita o chirie lunara de 1.800-2.500 euro. Persoanele care aleg apartamentele cu patru camere (trei dormitoare) trebuie sa plateasca 2.500-3.800 euro pe luna. Aproximativ aceleasi chirii au si vilele cu trei sau patru camere, pentru care se achita 2.500-4.000 euro pe luna, in timp ce vilele cu mai mult de patru camere se inchiriaza cu 3.500-5.000 euro pe luna.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.