Activitatile de promovare a exporturilor vor fi finantate de la bugetul de stat in limita a 200 de mii de euro, acordati pe durata a trei ani consecutivi, in conformitate cu normele europene privind ajutorul de stat, a anuntat ieri ministrul delegat pentru comert, Iuliu Winkler.
"Ministrul economiei pregateste un ordin referitor la instituirea unei scheme pentru aceste instrumente (de promovare a exporturilor n.r.) si anume pentru finantarea partiala pentru participarea la targuri, la expozitii, la misiuni economice sau finantarea unor instrumente de reclama si publicitate", a declarat Winkler citat de NewsIn. Potrivit ministrului, valoarea finantarii de la buget trebuie sa se incadreze in limita a 200 de mii euro, pe durata a trei ani consecutivi.

Regula ajutorului de stat se va aplica tuturor instrumentelor noi de promovare a exporturilor, adoptate de Guvern, miercuri, printr-o hotarare care modifica sistemul de promovare a exporturilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.