Grupul mondial Shell a iesit din afacerile desfasurate pe piata locala prin vanzarea diviziei de GPL, dupa ce benzinariile companiei fusesera preluate in 2004 de catre MOL
Shell Gas, membra a grupului Shell, a iesit de pe piata autohtona a gazului petrolier lichefiat (GPL) in urma vanzarii afacerii catre compania franceza Rubis. Shell a vandut de asemenea si afacerile sale cu GPL pe care le desfasoara in Bulgaria, Cehia, Germania, Spania, Elvetia. Vanzarea diviziei din Romania va fi supusa dreptului de preemptiune si preaprobare exprimate de catre partenerii Shell de pe piata locala.

"Ne concentram investitiile in zonele in care are deja o prezenta considerabila, investind si dezvoltandu-ne pe pietele cu cel mai ridicat potential de crestere. Am facut progrese semnificative in simplificarea portofoliului, reducerea complexitatii si a costurilor de operare", a declarat Erwin Friederich, vicepresedintele Diviziei GPL din Shell.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.