Vreti sa va mutati din- tr-o locuinta in alta, dar ideea impachetarii tuturor lucrurilor si a transportarii mobilei va sperie? Acum exista firme specializate care va muta fara ca dumneavoastra sa depuneti efort. Operatiunea de mutare cuprinde mai multi pasi: primul il constituie intalnirea dintre client si reprezentantul firmei, care se organizeaza in locul unde incepe mutarea. Aici se face un inventar al bunurilor care trebuie mutate si se observa existenta locurilor de acces.

"Facem o analiza atenta a bunurilor clientului pentru a se sti ce tip de materiale sunt necesare pentru impachetare si ce volum trebuie transportat. Materialele pentru impachetare sunt furnizate de noi. Angajatii specializati ai companiei noastre impacheteaza, dezansambleaza si transporta bunurile pana la destinatia finala. Pentru fiecare in parte se vor folosi materiale specifice pentru a nu se deteriora", ne-a spus Rares Macinica, de la Rilvan Serv Romania.La adresa unde bunurile sunt mutate, operatiunea se executa invers, fiecare obiect fiind despachetat si ansamblat, daca este cazul. "Clientii nostri beneficiaza de asigurarea bunurilor, compania detinand contracte ferme de asigurare cu mai multe companii in acest domeniu. in cazul producerii de daune din terte motive, clientul va fi despagubit in functie de valoarea declarata.

Evaluarea se face de angajatii companiilor de asigurari, chiar si cand daunele produse nu sunt pe teritoriul tarii", a precizat Rares Macinica. Firmele contactate de noi nu au o distanta minima sau maxima pana la care efectueaza transportul. Astfel, noua dv. locuinta poate fi situata in cealalta parte a orasului, a tarii sau chiar peste hotare. Pretul oricarei mutari se calculeaza in functie de volumul estimat, distanta dintre locatii, durata mutarii dv. si particularitatile arhitecturale ale cladirilor, de natura sa ingreuneze procesul de mutare (de exemplu: scari abrupte, usi inguste). Cu aproximatie, pentru impachetarea, transportul si despachetarea mobilei dintr-o garsoniera, veti plati intre 150 si 200 euro, in cazul in care cele doua locatii se afla in acelasi oras.

Pentru un apartament cu 3 camere, pretul poate ajunge la 500-600 euro. "Pretul oricarei mutari include un mimim de asigurare pentru toate bunurile. in continuare, consultantul desemnat cu organizarea mutarii va stabili de comun acord cu clientul data la care se va realiza mutarea", ne-a spus stefan Rotaru, de la firma TransCarpatica Services.

Cum contactati specialistii in mutari

Transcarpatica Services: telefoane: 021.224.68.74, 0745.688.274, www.mutari.rol Rilvan Serv Romania: 021.221.95.46, www.rilvan.rol Vimar SRL: 021.231.08.88, www.vimar.com.ro


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.