Intensificarea concurentei pe piata imobiliara obliga dezvoltatorii de proiecte rezidentiale sa isi imbunatateasca ofertele, pentru a atrage clienti noi, prin gasirea unor noi solutii de finantare, sustin consultantii imobiliari ai companiei DTZ Echinox.
Buy-back imobiliar sau cum poti obtine o locuinta noua cu ajutorul apartamentului vechi Dezvoltatorii imobiliari incearca sa ofere cat mai multe facilitati privind modalitatea achizitiei. Ei accepta plata unui avans de 25% la antecontract, iar restul de 75% la predare sau au incheiat parteneriate cu banci si institutii financiare care ofera termeni cat mai atractivi la obtinerea unui credit ipotecar, potrivit reprezentantilor DTZ.

Analistii imobiliari mai spun ca sistemul buy-back imobiliar este oferit de anumiti dezvoltatori de pe piata ansamblurilor rezidentiale de clasa medie. Prin sistemul buy-back imobiliar, oamenii pot da apartamentul vechi, la schimb, pentru cel nou, urmand ca la final sa achite diferenta. Initiatorii proiectelor imobiliare se bat in oferte si sustin ca le pot acorda clientilor o serie facilitati privind confortul de a locui in cadrul unui complex si de a beneficia de servicii precum: paza si monitorizare continua sau spatii de parcare, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, spatiu de jogging, gradinite, minimarketuri, etc.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.