Carrefour Romania va aloca un buget de doua milioane de euro pentru a reamenaja spatiul fostului magazin Univers'All din zona Piata Unirii din Bucuresti, pe care l-a inchiriat pentru a deschide un hypermarket. Magazinul va fi deschis peste aproximativ cinci luni.

Carrefour aduce 2 mil. euro pentru minihypermarketul din centrul Capitalei Investitia de doua milioane de euro este bugetata doar pentru reamenajare si echipament, dar va fi majorata in cazul in care structura constructiei va necesita lucrari de consolidare, potrivit directorului general al Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino, citat de NewsIn.

Magazinul Univers'All a fost inchis anul trecut din cauza datoriilor catre furnizori pe care proprietarul nu le mai putea achita. Magazinul are o suprafata de vanzare de 3.600 de metri patrati dispusi pe doua etaje, dispune de parcarea din Unirea Shopping Center si va fi deservit de 400 angajati. Gama de produse alimentare va fi identica cu cea din celelalte hipermarketuri Carrefour. In schimb, va fi redusa oferata din sectorul de produse nealimentare, datorita spatiului redus de care dispune magazinul.

Expansiunea actualelor retele de magazine si intrarea unor noi jucatori pe piata din Romania, vor continua in urmatorii patru-cinci ani, dupa care piata se va consolida si vor urma achizitii care vor reduce numarul concurentilor la cinci-sase, a declarat directorul general Carrefour.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.