A.T. Kearney, una dintre cele mai mari firme internationale de consultanta manageriala, Kearney isi deschide, pe 12 martie, un birou la Bucuresti, pentru a raspunde cresterii impresionante a cererii de servicii de acest gen in Europa de Sud-Est, ca urmare a restructurarii economiilor din zona.

A.T. Kearney isi deschide birou in Romania A.T. Kearney a mai activat pe piata romaneasca prin furnizarea de servicii de consultanta, in special companiilor din sectorul energetic, financiar, telecomunicatiilor, farmaceutic, media si de productie.

"Portofoliul nostru de servicii pentru Europa de Sud-Est se supune cerintelor investitorilor internationali in ceea ce priveste investitiile green-field, strategiile off-shore si integrarea post-achizitie a companiilor privatizate", spune directorul executiv pentru Europa Centrala al A.T. Kearney, Dietrich Neumann, citat de comunicatul companiei.

Potrivit acestuia, compania vrea sa sprijine liderii locali "pentru a face fata cu succes provocarilor aduse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pentru a remodela procesul de productie, pentru a imbunatati competitivitatea si pentru a profita la maximum de oportunitatile de crestere din alte tari".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.