Compania Tarom are o oferta „superspeciala“ pentru cinci destinatii europene.

"Super Specials@Tarom" este denumirea sub care conducerea liniei aeriene Tarom si-a prezentat ieri oferta de zbor intre aeroporturile din Bucuresti si Cluj si alte cinci destinatii europene. Pentru cursa Bucuresti-Atena, reducerea este masiva, biletele putind fi cumparate si cu 40% din valoarea vechilor tarife, daca rezervarea este pentru anumite zile si se face din timp. Cea mai mica reducere este de 20% si a fost aplicata pentru cursa Bucuresti-Paris.

Bucuresti-Atena la pret de Timisoara

Potrivit ofertei prezentate pe site-ul companiei, biletele pentru Atena vor costa incepind de la 78 de euro, in conditiile in care pretul minim era pina acum de 200 de euro, fara taxe. Intre Cluj si Milano se va putea zbura de la 79 de euro, de la Bucuresti la Madrid se vor plati 117 euro.

Ultimele doua oferte sint pentru Bucuresti-Roma, cu 119 euro, si Bucuresti-Paris, care va costa de la 199 de euro. Preturile nu includ taxele, cifrate la cel mult 50 de euro, si sint pentru zboruri dus-intors. Preturile se aplica zborurilor efectuate in anumite zile si pentru un numar limitat din capacitatea aeronavelor, variabil de la cursa la cursa, spune Madalin Tudor, purtator de cuvint al companiei. Pentru Atena oferta va fi valabila daca biletul este cumparat pina pe 15 martie, indiferent de data zborului, pentru Paris data-limita este 31 martie, iar pentru Cluj-Milano limita este 31 mai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.