Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) situate in orase cu maximum 50.000 de locuitori pot accesa, pana cel mai tarziu la data de 18 mai 2007, credite in lei cu o dobanda promotionala mai mica de 8% + nivelul BUBOR la o luna.
Fondurile alocate acestui program de finantare, in valoare totala de 30 milioane de euro, provin din sursa germana KfW (Kreditansalt fur Wiederaufbau) si pot fi accesate prin intermediul bancii Raiffeisen. Astfel ca, in perioada 19 februarie - 18 mai 2007, Raiffeisen Bank va acorda credite KfW pentru IMM-uri cu o dobanda promotionala de 7,89% la imprumuturile in lei. Marja de dobanda este de numai 0,5% pe an, la care se adauga nivelul dobanzii BUBOR pentru o luna.

Banca ofera produsele de creditare KfW dintr-o linie de finantare in cadrul Programului de sprijin al IMM-urilor, initiat de Uniunea Europeana prin Banca de Dezvoltare a Germaniei (KfW), in cooperare cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Suma atrasa de Raiffeisen Bank prin acordul semnat cu KfW este destinata intreprinderilor mici si mijlocii care isi desfasoara activitatea in localitati care au mai putin de 50.000 de locuitori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.