Zborurile low-cost vor fi transferate de pe Baneasa Companiile low-cost vor fi transferate de pe aeroportul Baneasa pe un unul alternativ care va fi construit in perioada urmatoare, una dintre variantele luate in calcul fiind localitatea Alexeni, in apropiere de Urziceni, potrivit ministrului transporturilor, Radu Berceanu.

Pe aeroportul din Baneasa vor opera doar cursele importante, construirea unui nou aeroport fiind o intentie a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).

"Am in vedere sa mutam, incetul cu incetul, cursele low-cost de pe aeroportul Baneasa, aici urmand sa opereze cursele principale ale firmelor care isi permit sa plateasca taxele. Nu spun ca vrem sa construim un aeroport la Alexeni, ci doar ca strategia de dezvoltare a aeroporturilor trebuie facuta in etape", a explicat ministrul Berceanu citat de NewsIn, cu ocazia intalnirii cu reprezentantii Asociatiei Aeroporturilor Internationale Europa.

Ministrul transporturilor a adaugat ca firmele low-cost vor "opera pe un aeroport alternativ". "Cursele low-cost s-ar putea muta la Alexeni, langa Urziceni, insa aceasta este o perspectiva", a adaugat ministrul.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.