Aderarea la Uniunea Europeana va atrage investitii consistente in Romania. Pe unele sectoare se asteapta cresteri consistente ale preturilor.

Acceptarea Romaniei in Uniunea Europeana va modifica preferintele investitorilor de pe piata imobiliara si, implicit, preturile practicate pe diversele segmente ale acesteia. Daca in urma cu citiva ani surprindeau investitiile de zeci de mili-oane de euro, in prezent, datorita randamentelor bune oferite de piata imobiliara romaneasca, dezvoltatorii au pregatit deja bugete de sute de milioane de euro pentru plasamentele din diverse zone ale tarii. Interesant este faptul ca investitiile importante nu se vor mai concentra doar in cele mai mari orase ale tarii.

Retailul schimba directia

Proiectele imobiliare importante merg in prezent spre orasele mai mici, dupa ce pina acum s-au orientat catre Bucuresti si marile orase, se arata intr-un material realizat de IntelliNews si prezentat participantilor la "3rd Real Estate and Construction Conference for CSEE". Se da exemplul investitiilor in unitatile de retail, care se orienteaza catre localitatile cu 150.000 de locuitori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.