Comerciantii de martisoare din Capitala se asteapta la incasari de peste 1,6 milioane de euro. Investitiile in martisoare traditionale, jucarii de plus sau bijuterii au depasit un milion de euro.
In aceasta perioada, cele mai circulate zone din capitala sunt ticsite de tarabe pline cu jucarii de plus, bijuterii din aur sau argint, brose si traditionalele martisoare. Toata aceasta vanzoleala a inceput la data de 15 februarie si se va termina la 8 martie, de ziua femeii. Anul acesta, autoritatile locale din tara au eliberat mii de autorizatii temporare pentru vanzarea martisoarelor si a cadourilor specifice zilelor de 1 si 8 Martie. Numai in capitala au fost eliberate circa 2.000 de astfel de autorizatii.

PRETURI. Martisoarele si cadourile sunt pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, insa preturile difera in functie de zona de unde este cumparat cadoul, de materialul folosit si de ambalaj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.