O femeie declara ca la ING dai de 4 acrobati chinezi care te ridica pe umerii lor pina la tavanul unde, atarnat de un trapez, se leagana un batran shaolin care te insfaca cu mustatile lui lungi pina la glezne si iti sopteste la ureche in timp ce zburati impreuna prin aer de ce este fantastic sa-ti deschizi un cont Cont’ROL, contul curent cu dobanda de 6,4% pe an de la ING dupa care iti da drumul si cazi direct in bratele celor 4 acrobati chinezi. Oi fi eu credula dar nici cat sa inghit ca un cont curent poate avea dobanda de 6,4% pe an, cand in alte parti nu vezi nici pe sfert.

Curios care e adevarul? Incepand cu luni, 19 februarie 2007 mergi la oricare ING Office sau suna la 021 403 83 23 sa vezi despre ce este vorba. In plus, cica daca esti unul dintre primii 100 de clienti ai oricarui ING Office primesti un cadou fantastic.

Regulamentul promotiei pe www.ing.ro/control.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.