Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) este dispusa sa cumpere anul acesta aproximativ doua mii de apartamente de pe piata libera, in care sa cazeze persoanele evacuate din casele nationalizate si din Centrul Istoric, potrivit directorul in cadrul Directiei de Investitii din PMB Aurora Abas.

Reprezentantii Directiei de Investitii a PMB sustin ca Municipalitatea este dispusa sa negocieze cu dezvoltatorii de locuinte de pe piata imobiliara bucuresteana la preturi cuprinse intre 900 si 1.100 euro metru patrat.

"Dorim sa cumparam in special apartamente finalizate, dar daca exista constructii la care termenul de finalizare este jumatatea acestui an sau chiar sfarsitul anului in curs, intentionam sa facem chiar de pe acum un contract cu dezvoltatorul proiectului pentru a fi siguri ca putem cumpara aceste apartamente in urma negocierii, iar ei sa fie siguri ca au deja un cumparator", a spus Aurora Abas, citata de NewsIn.

Reprezentantii Municipalitatii mai spun ca nu exista zone preferate pentru cumpararea de locuinte. Achizitiile se vor face prin intermediul primariei, iar conditiile contractelor de cumparare vor fi minimale. Apartamentele care vor fi cumparate trebuie sa fie amplasate pe teritoriul Bucurestiului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.